Shiny Rides

Keramiskt bilschampo – Ge din bil den ultimata glansen

Keramiskt bilschampo har blivit alltmer populärt bland bilentusiaster som söker överlägsen glans och skydd för sina bilar. Om du vill upptäcka fördelarna med denna innovativa produkt, följ med oss när vi utforskar varför keramiska schampon är ett bra  alternativ för bilvård.

waxed, car, vehicle-2553925.jpg

Fördelar

Användningen av keramiskt bilschampo erbjuder en rad fördelar jämfört med traditionellt bilschampo. Den keramiska teknologin skapar en hård och slitstark yta som skyddar din bil mot smuts, repor och väderpåverkan. Detta schampo ger även ett UV-skydd som motverkar att bilens färg bleknar och skadas av solens strålar.

Användning

Att använda keramiskt schampo är enkelt och liknar processen för vanligt bilschampo. Börja med att skölja av bilen ordentligt med vatten för att avlägsna smuts och löst sittande partiklar. Häll sedan en liten mängd schampo i en hink med vatten och rör om tills det bildas skum. Använd en mjuk tvätthandske eller svamp för att varsamt tvätta bilen med raka rörelser, och skölj av med vatten när du är klar. Slutligen, torka bilen med en mikrofiberduk för att undvika vattenfläckar och ge en skinande finish. Läs också vår guide till hur du tvättar bilen.

Skillnader mellan keramiska och traditionella bilschampon.

Medan traditionellt bilschampo utformas för att rengöra bilens yta och ge en grundläggande glans, går keramiskt bilschampo ett steg längre. Den största skillnaden är att det keramiska schampot innehåller små keramiska partiklar som, när de appliceras på bilens yta, bildar en osynlig och skyddande film. Denna film gör att smuts och vatten lättare rinner av bilen, vilket resulterar i en längre varaktighet mellan tvättarna och en överlägsen glans.

Var kan man köpa keramiskt bilschampo?

Keramiskt bilschampo finns så klart här hos oss på Shiny Rides. Det finns många olika märken och prisklasser att välja mellan, så det är enkelt att hitta ett schampo som passar din budget och dina krav.

Varukorg